duminică, 9 februarie 2020

Ponta & Ciolacu sau pontănacul și ciolomacul

Mă uitam la Victor Viorel aka Pontănacul cum explica într-o emisiune cat de mult isi dorea alegeri locale în două tururi și cum candidații Pro - Romania ( 4 % in sondaje ) ar fi avut șanse, dar, ce să-i faci, viata e crudă si nedreaptă deci nu s-a putut, fiindcă PNL și PSD s-au înțeles pentru un singur tur.
Dar  aceasta caricatură uitase că a votat pentru moțiunea de cenzură care, dacă n-ar fi trecut, ar fi însemnat că legea privitoare la două tururi ar fi fost adoptată. Numai ca mitomanul votase cot la cot cu ciolomacii PSD ca să pice în acest fel nu numai guvernul, ci, automat, și legea.
După care s-a dus direct dus la negocieri cu Ciolacu - PSD și au ieșit amândoi, ca doi papagali , declarand ca că s-au înțeles să susțina un candidat comun pentru funcția de premier.
Destul de  clar acum cine a picat legea pentru două tururi și cine se înțelesese cu PSD si pentru idiotii de alegătorii de la care speră să mai adune cateva voturi : fiindca PSD-ist la PSD-ist nu-si scoate ochii si, de asemenea, un PSD-it bun e un PSD-ist intr-o celula...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu