miercuri, 12 februarie 2020

Telenovela "Dragostea în vremea USR" continuă între Nicusor & Vlad


„Una peste alta, m-am bucurat de întâlnire. Am stabilit împreună să ne vedem din nou până ajungem la cea mai bună soluție (...) Cred că o să vă placă (...) Propunerea noastră de departajare este cea despre care s-a vorbit deja de nenumărate ori atât în Alianță cât și în public : cea a consultării publice (=alegeri primare) prin care sa fie stabilit candidatul Alianței cât mai rapid
Trebuie sa recunosc ca omul Voiculescu ( da, stiu, de acord, cuceritorul  jurnalistelor  e un inger, o dulceata, o bomboana, stiti bancul ala vechi cu "Gata ceaiul " ) pare chiar simpatic spre deosebire de incrancenatul Nicusor care, de vreo 3 cicluri de alegeri incoace, tot insista sa salveze Bucurestiul numai ca intre timp salvatorii-oameni noi i-au cam luat partidul creat.
Primaries ? Online, in interiorul USR -Plus, presupun. In cazul asta Plus, care nu-i asa, se lauda peste tot ca ar avea mult mai multi membri, va castiga detasat, nu ? Foarte bine.
Dar votul lor nu va ajunge si aici incepe problema, in plus,  ce sa vezi, Nicusor avea cu totul alte idei...



Deci, reluam... "îi voi propune trei lucruri" spunea Nicusor inainte de intalnire


  1. facem echipă acum și mai ales după alegeri... 
  2. să mergem la televiziune în fața tuturor bucureștenilor, să dezbatem programele și soluțiile pentru Capitală în cel puțin trei întâlniri ( am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza)
  3. să comandăm împreună un sondaj de opinie care să fie condus de oameni de știință, sociologi, după o metodologie transparentă și auditabilă, prin implicarea unor case de sondaje de renume internațional.
Pai...fiti amabili, imi scapa ceva :   vedeti vreo reactie in postarea lui Vlad de dupa intalnire ?
Nici eu, merci & case closed : pare a fi  dragoste mare intre cei doi pluseristi.
Nu c-ar conta dar eu, unul, in lipsa oricaei variante, pe Nicusor as putea sa-l votez  dar pe Vlad : never

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu