vineri, 21 februarie 2020

PNL + USR = 💔

Hai sa redevin serios, titlul fiind doar o gluma.
La suprafata liderii ambelor formatiuni spun una, dar in particular ( ba chiar uneori chiar live  tv ca in foto) si-ar lua beregatile unii altora cu maxima placere.
1. U.S.R., formatiune cu o doctrina aproximativa stabilita online ( 😂 ), program economic cvasi-inexistent si, la fel ca si aliatii Plus, fara structuri in teritoriu, bazandu-se doar pe scandalurile online zilnice, aflat pe trend in scadere in sondaje, USR deci ar fi foarte fericit ca PNL sa dea gres. Din pacate pentru ei, aceasta atitudine de Gica Contra care injura din tribune dar nu stie sa joace, e demult depasita.
2. P.N.L. stie bine ca nu se va putea baza vreodata pe asemenea "aliati"*, dar posedand organizatii solide la nivel national si  predictii pozitive de scor in alegeri, ar putea raspunde foarte usor la atacuri  dar, momentan, sunt temperati doar de Iohannis, care nici el nu a raspuns la atacurile lui Barna din campania prezidentiala,  dar pe care, in mod cel putin stupefiant, habarnistul din fruntea USR  le continua*.
( Nu mai insist la circul cu #memes de pe facebook, unde pentru USR pare a fi disparut  "dusmanul" PSD si a ramas doar...PNL, ceea ce mi se pare o strategie facuta de losers de profesie, mai vechi gen Caramitru Jr., cei care au "reusit" sa-l duca pe Barna la un scor sub Dancila, sau mai noi, gen Guran Moise  ).
Predictie : indiferent de scorurile din alegeri, cele doua partide nu vor imparti acoperisul de la Palatul Victoria.
Avantaj PSD care nici macar nu se mai sfieste sa propuna USR-ului aliante la nivel local fiindca brusc le-au devenit simpatici...

* Am sperat macar intr-o intelegere la nivelul Bucurestiului dar, spre maxima fericire a madamei tuoape Firea, aceasta pare imposibila. In fond, cum sa mai ceri sprijinul PNL in locale cand ii injuri non-stop ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu