joi, 13 februarie 2020

Rușinea "realizărilor PSD pentru bucureșteni" exprimată public de Simona Halep

"Avem nevoie de o sală, unde să se joace meciurile pentru România, pentru echipa de Fed Cup. (...) Chiar fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, să se facă un sistem (...) Tot ce îmi doresc este să se construiască săli și să se facă ceva pentru noile generații. Este mare nevoie... "-  Simona Halep, ieri



Istoria nu esste deloc nici veche, nici complicata.
In 2011 , reiau 2  0  1  1 , Oprescu Sorin , primarul Bucurestiului actualmente condamnat, spunea " Capitala va avea două săli polivalente noi, nu renunţ la proiectul din Parcul Tineretului"
In 2014 , reiau 2  0  1  4 , proiectul a fost atribuit Astaldi si trebuia sa inceapa in 2016. Nimic.
In 2016, reiau 2  0  1  6 , Pandele Firea anunta alt proiect din care desigur ca  a facut nimic si acum in 2 0 1 9  tot ea vine cu tupeul binecunoscut si spune  ca urmatoarea Sala va fi construita incepand din... 2 0 2 0 ( pana cand  anume e usor de imaginat, minim 2 0 2 5 probabil , daca in administratie nu apar schimbari rapide si majore inca de pe acum, dupa alegeri )
Acta est fabula. 10 ani degeaba.
Aceasta este impotenta PSD, cu atat ramanem de pe  urma lor : cu poze colorate pe hartie.
Restul e istorie.
P.S.
Evident ca la Cluj, s-a putut face o Polivalenta intre 2012-2014. Dar na, Clujul e in alta Romanie, nePSD-ista.
La fel de evident este ca langa Halep  a simtit nevoia sa afiseze si Gabriela Szabo, amica si prietena toapei Firea, cu care e de altfel vecina in ( inclusiv de partid ) Voluntari,  si alaturi de care imediat s-au lipit la poza si alte javrute PSD.
Fiindca, asa cum am scris : in afara de poze PSD-istii sunt in stare de nimic





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu