joi, 13 februarie 2020

Întrebări fără rost pentru procesomana din Voluntari : de ce plătesc bucureștenii 495 lei pe Gigacalorie, deși TermoEnergetica o cumpără cu 196 lei de la ELCEN ?





  • P.S. Poate înțelege dna Firea dacă explic din nou : definirea consumatorului vulnerabil nu are nicio legatură cu subvenția pe care Consiliul General o acordă bucureștenilor. (...) Definirea consumatorului vulnerabil nu o împiedică nicio primărie să dea subvenții în continuare. Lăsați campania electorală și treceți la treabă!
Imi pare rau sa il anunt pe ministru ca se chinuie degeaba cu una care, fiind formata in fabrica de fake news Intact & A3, se preface ca nu intelege deoarece mahalageala si scandalul zilnic sunt  tot ceea ce mai poate oferi.
Efectul platilor aiuristice s-a putut simti in toate buzunarele ( inclusiv cele ale fanilor PSD ! )  dupa factura lunara cand, desi luna trecuta avusesem intreruperi non-stop la apa calda si caldura, am platit o suma cu vreo 120 de lei ( cam 40% )  mai mare decat normalul.
De ce ? E chiar simplu, dom' ministru : indiferent de temperatura furnizata, contoarele ceasurilor Termoenergetica ( fost RADET ) se invart
Solutia ? Opriti nebuna in alegeri si scapam de o pacoste...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu