sâmbătă, 8 februarie 2020

Latrinele PSD vs US Embassy : Adrian Zuckermann merge pe mana lui Iohannis & Orban

Faceti un exercitiu simplu :  google search anii 2018-2019 si gasiti ce scriau latrinele PSD ( tv sau online )  despre o iminenta debarcare a ambasadorului SUA Hans J.  Klemm si sosirea celui nou, foarte pe placul lor ( nu c-ar fi avut careva idee "de ce" )
Evident ca Hans J. Klemm, ambasador de cariera, si-a incheiat misiunea in Romania in liniste si pace chiar daca slujbasii P.S.Dragnea , alde ciuvicii, chirieacii , gazii,  ciutacii si alti rahatei de teapa lor  latrau injurandu-l  pe omul care a  subliniat non-stop  ca PSD nu respecta rule of law atacand  statul de drept.
Well, Adrian Zuckermann , noul ambasador al SUA este deja la postul  din Bucuresti, deci sa il ascultam ieri la Craiova...



”Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim ministrul interimar Orban, pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o Renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti.(…) România a obţinut foarte multe realizări în foarte multe domenii, iar astăzi este la un pas de măreţie.  ”
Lideri vizionari, da ?
Ceva imi spune ca idiotii slujbasi ai PSD enumerati in primul alineat isi vor inghiti injuraturile in sec si nu vor mai scoate o vorbulita multa vreme.
Nu de alta,  dar numai de eticheta de anti-semitism nu mai au nevoie, in rest s-au acoperit de dragul banilor PSD de toate rahaturile posibile si imposibile.
P.S.
Nu-mi mai bat capul nici macar 3 secunde cu ultima basina a retardatilor PSD "Suspendati-l pe Iohannis ".
Just do it  daca vreti sa ajungeti sub 10%, un fel de paria in toata U.E. si lumea democrata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu