duminică, 16 februarie 2020

Avocatul "poporului" - sinecura în care sunt trimiși expirații din politică ajunși la vârsta pensiei

Avocatul "Poporului", Renate Weber a condus fundația lui Soros  George în România timp de 9 ani, după care a fost europarlamentară din partea PNL ( multumita lui Tariceanu & Antonescu, desigur ) timp de 12 ani.
Ea a anuntat ca va ataca la C.C.R.  OUG pentru accesul spitalelor private la programele publice de sănătate ( care ar fi revoluționat pozitiv modul în care românii ar fi beneficiat de serviciile medicale) si se gandeste sa o atace si pe aceea publicata vineri care ar modifica esential legislatia existenta in materie de alegeri generale si locale ( posibilitatea alegatorilor de a vota oriunde, indiferent de localitatea de domiciliu, trei zile de vot pentru romanii din strainatate iar numarul de parlamentari de diaspora va fi dublat ).
De ce ? Fiindca madama Weber ( 65 de ani ) e doar o sluga a celor care i-au dat o paine alba de mancat numind-o intr-un post-sinecura super bine remunerat : PSD & ALDE, partide care fug ca dracul de tamaie de alegerile anticipate fiindca stiu ca isi vor pierde majoritatea demult disparuta ( ALDE e acum sub 4% ). Faptul ca Weber ii urmeaza lui Ciorbea ( 66 de ani ) care a dormit in postul respectiv ani de zile, naste doua intrebari :


  1. Pana cand vom mai inghiti aceste numiri politice bazate pe legi strambe scrise de politicieni demult expirati ? 
  2. Care partide isi vor asuma in viitorul Parlament o necesara modificare a Constitutiei


PNL, USR, PMP se aude si pe la voi  ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu