miercuri, 5 februarie 2020

Prohodul PSD cântat de bloggerul Năstase Adrian

Bloggerul Năstase explică savant ca de fapt organizarea anticipatelor ar însemna că alegerile parlamentare din 2024 vor fi organizate cu 6 luni înainte de prezidențiale, iar Klaus Iohannis va avea șansa astfel să desemneze un premier care va organiza alegerile prezidențiale deplangand soarta PSD care ar putea să stea în opoziție o perioadă foarte lungă de timp.
Acum, desigur ca pentru comentacii Ghita Bizonu' , Anonimul sau Lupului aurel e posibil sa fie interesant, au oamenii unde-si varsa ofurile in lipsa medicatiei adecvate, in fond scriu la o postare care urmeaza altui celebru bolnavior cu nervii , guest-postul unui coleg penal al lui Nastase, Severin Adrian.
In primul rand , calea anticipatelor o va deschide, posibil  chiar astazi, motiunea de cenzura a...PSD 😂
Dar cine adus acest PSD in genunchi, intr-o acuta lipsa de lideri credibili, cu o conducere submediocra cu un IQ de rasu'- plansu'  in fata unei chiar necesare lungi perioade de opozitie* ?
Raspunsul pe care blogerul Nastase Adrian nu il da  e : Dragnea Liviu Nicolae, detinutul de la Rahova, nume pe care, probabil dintr-o solidaritate a ex-puscariasilor il trece sub tacere...

* Opozitia de altfel e singura alternativa prin care un partid serios se poate primeni, intineri, schimba si intari. Exemplul PNL e la indemana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu