joi, 6 februarie 2020

Cum s-a întors "purecele" V.V.Ponta în marș la cotețul PSD





Nu trecusera decat doua saptamani de la replica de mai sus , deja antologica in lumea manelistilor & mahalagiilor PSD-isti, servita lui Ponta de Sticluta Bazilesco aka "lio mars diu tramvai".
Cand, ce sa vezi ? Dupa ce pusese umarul acum doar 3 luni la demiterea guvernului PSD Veoreca Dancila, pontanacul Victor Viorel s-a luat ieri de manuta cu ciolomacul si a votat alaturi de...acelasi PSD. Ba, chiar mai mult, ambii cotețari ar dori sa mearga impreuna cu nu-stiu-care propunere de premier ne-membru de partid la Presedinte  ( de parca ar mai baga in seama cineva bancurile PSD-iste ) demonstranu-i cu semnaturi ca au majoritate. Care majoritate ? Tot aceea rosie care si-a trantit propriile guverne de trei ori , desigur.
Bref : V.V. Ponta s-a intors in rahatul din cotețul socialist din care, sa fim seriosi, nici nu plecase vreodata. Normal ca n-ar vrea nici el alegeri acum,  ajuns fiind la cam 4%.
CAC P-Tariceanu, alta podoaba a cotetului PSDragnea, parasit de membri si ajuns cu ALDE sub 3%,  ar cauta si el un oscior de frica acelorasi anticipate.
Despre curvele kelemeniste UDeMeReu nici nu mai are sens sa discutam.
Make no mistake : astia sunt si pana nu li se da un sut democratic in cururile grase ca sa dispara din Parlament, cu astia defilam.
In rest, totul e un circ ieftin pentru clownii-analisti care se vantura de dimineata pana seara  pe toate ecranele televiziunilor fara subiecte sau pe bloguri si care primesc alt rahat proaspat...

P.S.

Chiar n-ar mai fi meritat mentionate prostiile lui Nastase Adrian care pare a fi ajuns la un IQ negativ gen Psiho Plesoianu & Latrina 3, visand la suspendari ale Presedintelui.
Suspendare...ca sa ce ? Ca furia electorala sa duca PSD sub 10% ?
Succes Bombonel, go for it !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu