miercuri, 5 februarie 2020

Bate-ți nevasta cât-și-cum vrei ! Nu numai Poliția are o vină, ci și legiuitorii...


Postarea de mai sus, preluata si de alte situri , mi-a adus aminte de o chestie.
Rezumat : un tip aude un scandal masiv la vecini, deduce ca sotul isi bate crunt sotia, suna la 112, Politia vine degeaba fiindca scandalul incetase si urmarea...il amendeaza pe tipul care sunase !
”Pentru a constata dacă un apel este fals sau abuziv trebuie făcută o minimă cercetare, în special când e vorba despre viaţa unui om”, spune in postare avocatul tipului, Răzvan Stănciulescu.
Extrem de corect pana la un punct.
Exact aceeasi faza s-a petrecut la scara vecina intr-o seara, cand girofarurile imi luminau ferestrele si am iesit in balcon sa vad ce se intampla. Diferenta a fost ca de la vecini sunasera mai multi care iesisera imediat sa intampine echipajele 112 ( doua ! ) trimise. Oamenii legii s-au convins de situatie, din nou nu au putut face nimic, dar...atat. Dupa vreo 30 de minute de discutii sterile, s-au retras .
Treaba e simpla : legea iti permite sa nu deschizi Politiei daca nu exista si un procuror cu un mandat de perchezitie. Daca insa dai peste niste idioti gen Garcea asemenea celor din Ploiesti, ei nu vor cerceta  si se vor razbuna pe fraierul care,  dorind sa ajute, a sunat de unul singur.
Ori aici e de vina Legea care le permite asemenea abuzuri...


 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1354732171354939&set=a.505724102922421

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu