marți, 11 februarie 2020

Doar "Antenele, RTV, Evenimentul zilei, DC News = produsele perfecte ale clientelismului."?

„Cațavencul” Bușcu a primit din 2016, timp de trei ani, sume între 17.000 și 52.000 de euro pe lună pentru consultanță, iar Bogdan Chirieac a câștigat cu așa-numitele consilieri peste 250.000 de euro în 2018 numai de la PSD. În spațiul public însă, aceștia s-au acreditat ca jurnaliști, comentatori și analiști, propagând mesaje convenabile partidului plătitor..." 

Da, în articolul din 22 sunt câteva chestii oricum demult bine-cunoscute , dar autoarea cam uită de propriile-i sinecuri pe care le dobândea pe vremea lui Băsescu & PDL.
Dar nici asta nu e o problema  când  se mai pot da 1001 de exemple "uitate" : Ene Dogioiu - ziare.com, Zachmann si Avram - Adevărul ( cărora le pute orice nu vine de la USR si al caror refren e "blatul PNL cu PSD"   ), etc...
C-așa-i în presa, zicala aia cu bârna ( nu cea a U.S.R.  😂 ) și paiul nu se aplică, de aceea credibilitatea jurnaliștilor români tinde către minus infinit.
Și dacă se confirmă zvonul că și-ar dori și  scutirile de impozite cu care încearcă să îi mituiască PSD, totul e clar...😎

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu