sâmbătă, 20 martie 2021

”Be gay” & ”Do crime” - De unde o fi aflat Patriarhia că Biserica de lemn din Parcul Titan a fost vandalizată de #LGBT, #BLM si #ANTIFA ?

„Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine : vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR” - arată într-un mesaj transmis vineri Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române

 


Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un preot paroh cu privire la faptul că în această dimineață a găsit pereții, din lemn, ai bisericii desenați cu diverse inscripții. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3” - Poliția Capitalei. 

 

O întrebare simplă pentru nea Vasile a lu' Bănescu : fiți amabil, mult prea Sfinția voastra intelighentă a aflat cu anticipație rezultatul anchetei Poliției sau e doar  amatoare de scenarii SF ? 

Și dacă viitoarea manoperă grafitti va fi semnată de "un grup de drept credincioase menopauzate" ce comunicat va mai emite Patriarhia ?😎

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu