miercuri, 10 martie 2021

Societatea U.K. în 2021 & delictul de opinie - nu crezi în ducesa Megan Markle, ești rasist, afară din media Piers Morgan !

What did they say to you? I'm sorry, I don't believe a word she said, Meghan Markle. I wouldn't believe it if she read me a weather report. The fact that she's fired up this onslaught against our Royal Family I think is contemptible.
Ce ți-au spus? Îmi pare rău, nu cred un cuvânt pe care l-a spus Meghan Markle. Nu aș crede-o dacă mi-ar citi un raport meteo. Faptul că a declanșat acest atac împotriva familiei noastre Regale cred că este de disprețuit.


Atat a spus Piers Morgan live la ITV si, dupa ce sefa ITV Carolyn McCall a replicat că  ea „a crezut complet ceea ce spune​ ducesa ( Markle )" -  gen  "Crede si nu cerceta", coana jurnalista Carolyn  ?!? -  jihadul gloatei s-a dezlantuit , o petitie cu 41,015 de semnaturi a aparut rapid deci omul a fost "demisionat".

Oricat am recitit  - in mai multe surse -  cuvintele lui Piers Morgan, nu am reusit sa gasesc nici macar o umbra de rasism, sexism sau alte  "isme" la moda in 2021. Am vazut doar un om care nu crede in afirmatii fara acoperire facute la tv. Apropo daca unii cred in emisiunile lui Oprah, pastrand proportiile, de ce altii n-ar crede in ceea ce se emite la Gadea, nu ?

Dar daca in Marea Brexitanie s-a ajuns la pedepsirea publica a delictului de opinie la fel ca-n vremurile bune ale socialismului luminat, m-am lamurit spre ce se indreapta societatea :  vorba aia "Dai in mine, dai in tine, dai in fabrici si uzine"

 


Fiindca nu degeaba Karl Marx s-a mutat la Londra la 32 de ani, unde a si fost ingropat, baietasi si fetite,  fani ai #BLM.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu