luni, 29 martie 2021

Germania - o nucă mult prea tare, derby-ul naționalei lui Rădoi va fi cu Armenia

"Am înfruntat jucători care costă aproape 1 miliard. Nu cred că diferența pe care o arată Transfermarkt s-a arătat pe teren, chiar dacă Germania a avut ocazii mari" - Radoi Mirel, selectioner

Oricine  ar fi visat la alt deznodamant putea fi caracterizat drept visator sau habarnist aerian, fiindca era simplu :  trebuia doar sa citesti loturile si sa stii la ce cluburi joaca ( valoarea de 1 miliard pe care o evoca Radoi e doar un mit , nefericit folosit )

România: Niță - Popescu, Chiricheș, Toșca, Camora - Marin, Stanciu - Hagi, Tănase, Mihăilă - Keșeru

Germania: Neuer - Klosterman, Rudiger, Can, Ginter - Gundogan, Kimmich, Goretzka - Sane, Gnabry, Havertz

Deci avem : Bayern, Manchester City, Chelsea  RB Leipzig, Mönchengladbach,  cu 5 titulari de la Bayern Munchen. La ce puteai spera ? La un meci nul, in cel mai bun caz. Cu un portar Niță care a prins meciul carierei salvand ocazie dupa ocazie, am scapat doar cu un "onorabil" 0-1.

Problema lui Radoi ar fi fost cu totul alta : cum programul il stia demult, oare n-ar fi fost  mai bine sa se fi concentrat pe meciul cu Armenia, in care iata,  acum victoria a devenit obligatorie ? Vor  face fata ai nostri celor 3 meciuri in 7 zile ? Ramane de vazut.

Oricum aprob atitudinea jocului ofensiv la care Radoi nu renunta,  dar cred ca Mirel inca are mari lacune in selectie si i-as reprosa doar faptul ca a "menajat" cativa din titularii echipei U-21 pe care i-a lasat la turneul european.

Oglinda fotbalului unei tari e echipa nationala, Mirel...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu