vineri, 5 martie 2021

Când după 24 de ani puținii neuroni nu te mai ajută - cu Răducioiu Florin-Radu

Fostul atacant român Florin Raducioiu, a stârnit controverse în țara sa, sugerând aseară că România-Spania în ultima zi a grupei B a Euro 1996 din Anglia ar fi putut fi trucată, așa cum sugerase fostul internațional bulgar Ivo Georgiev cu zile înainte. ( Sport.es )
 
După 24 de ani, unul Georgiev, tip cu ceafă groasă dar minte subțire, se trezise din somn
"Una dintre problemele noastre a fost că România a mers mână în mână cu Spania, vă spun asta cu siguranță, au lăsat spaniolii să marcheze, acesta este adevărul"
Asta deoarece altul, românașul intelighent care dupa 6 luni de Italia nu mai știa să pronunțe corect în limba părinților,  spusese la TelekomSport
Mereu ne-am aparat cu mulți jucători, dar erau distanțele prea mari si eram foarte neatenți la fazele fixe, la cornere, lovituri libere. Echipa era neatentă și asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost dupa o lovitură liberă, în minutul 86, 87.

Și deoarece și presa spaniolă e la fel de plină de idioți, fără idei  dar în cautare de scandaluri , imediat au inventat unul rapid , preluat și de ai noștri...

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu