miercuri, 10 martie 2021

Arbitrii, VAR & Champion's League

 


Treaba e  povestit cu video in cluburile de stand-up comedy :

  • Min 48, la 1-0, după golul lui Haaland din prima repriză, Dortmund a înscris din nou, prin același atacant, însă arbitrul Cuneyt Cakir a anulat golul.  
  • În mod normal, la anularea unui gol pentru fault în atac, cum a fost cazul la Haaland, echipa aflată în defensivă primește lovitură liberă indirectă. Nu a fost, însă, cazul și la Dortmund, căreia i-a fost acordată o lovitură de la 11 metri, pentru o fază petrecută cu câteva zeci de secunde înainte, un fault al lui Kounde la Haaland, și care a fost semnalată de arbitrii din camera VAR. 
  • Erling Haaland a executat, portarul Bono a reușit să respingă, chiar în două rânduri, balonul revenind la atacantul norvegian după prima intervenție. Totuși, arbitrul Cakir a întors faza, deși Sevilla se apropia de poarta Borussiei, și a dictat repetarea loviturii de la 11 metri, pentru că Bono nu a stat pe linia porții în momentul șutul din penalty.
  •  La repetare, Erling Haaland a reușit să marcheze pentru 2-0...

Daca asa ceva se poate intampla la nivelul maxim din CL refuz sa ma gandesc ce circ va urma la noi - nu se stie insa cand - daca se va introduce VAR. Parerea mea e ca in Romania, cu VAR o repriza va avea cam 55-60 de minute 😂

Altfel , aseara Juve a spus adio Ligii si, am un feeling ca deseara R.B. Leipzig va intoarce rezultatul ( 0-2 ) din prima mansa, Liverpool fiind total debusolata in 2021 si Klopp pare sa fi pierdut vestiarul.

Oricum banii vorbesc si din 2024 se pare ca sistemul din CL se schimba : 36 de echipe şi grupă unică, cu 10 meciuri dupa un sistem de turneu sahist ( ?!? ). Sa vedem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu