marți, 22 decembrie 2020

Tolo, fă-te că nu vezi ! Un vânător ieftin de funcții scumpe : economistul viitor ministru al Sănătății Voiculescu Vlad

Asaltat de membrii USR PLUS, care l-au taxat pe grupurile interne de comunicare ale partidului pentru că a renunțat la funcția de viceprimar al Bucureștiului și a desemnat personal un înlocuitor, fără o procedură transparentă în cadrul formațiunii, Vlad Voiculescu a publicat, luni, o explicație lungă cat o zi de post pentru gestul său, spunând că nu a renunțat la Primărie pentru a fi ministru, ci... din cauza lui Nicușor Dan care nu i-a răspuns la telefon „mai bine de o lună”.

 „. Iar când cel alături de care ai candidat nu îți răspunde la telefon mai bine de o lună după seara alegerilor... nu e chiar un semn bun (...) Mă retrag acum, cu inima deloc împăcată ( și da, chiar înțeleg criticile pe tema asta ), dar cu încrederea că energia mea poate avea un impact mult mai important, inclusiv pentru Capitală, din poziția de Ministru al Sănătății

Nu are sens sa comentez scandalul din USR , in fond asa le trebuie celor care l-au ales : au dat peste un golanas care lasa mostenire altuia - probabil tot o marioneta de-a lui -  o  functie in care nu il alesese nimeni.

As for me, ramane cum am stabilit de cateva luni, de cand tot scriu ca omul acesta este doar o gogoasa  in cautare de functii, dar bine umflata de amicii din PR si media. 

Cat va ramane ca ministru al Sanatatii ? Cam 6 luni , poate maximum 9, pana va observa cum facand nimic va pica in sondaje alaturi de USR-Plus, moment in care va pleca din coalitie cu alte scuze rocambolesti. 

Fiindca, astia sunt si n-ai cu cine : niste copii de securici...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu