vineri, 11 decembrie 2020

Cui îi aparține dezastrul prăbușirii totale a sistemului de termoficare din București

 

Urmează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate

Trebuie sa fii de-a dreptul cretin ( sau sa te intitulezi Pandele Firea aka PSD Latrina 3 ) ca sa pui in carca lui Nicusor Dan, care a intrat in primaria generala  de fix 30 de zile , faptul ca in Bucuresti mii de blocuri nu mai beneficiaza de caldura si apa calda.

Dar intr-adevar situatia e crancena si, ca sa exemplific citatul de mai sus din Nicusor Dan, la mine in zona situatia arata asa : de 2 ( doua ) saptamani caldura si apa calda au fost iluzii aparand / disparand din senin , totul  culmimand ieri, cand s-au oprit cu desavarsire. Balivernele debitate de CMTEB pe site sunt doar  basme care variaza la fiecare update - daca ieri anuntau rezolvarea pana la ora 12, intre timp termenul a ajuns azi  ora 24, ceea ce din experienta nici nu se va intampla. ( Culmea batjocurii e ca ieri pe la 8 dimineata aparuse din senin caldura pe tevi dar...easy come, easy go, s-a oprit imediat si complet ) 

Bref : temperatura camerelor a ajuns la 18-19 grade Celsius si , nota bene, afara inca nu e ger. Ce urmeaza in aceasta  iarna  pana prin martie-aprilie 2021,  cred ca e clar. Aeroterme, calorifere electrice, AC, fiecare cu ce are.

Cine raspunde ? Ca de obicei, nimeni desigur, chiar daca urmatorii ar merita sa fie  impuscati pe stadionul National , cu public in tribune la fel ca in China.

  • Pandele Firea Gabriela - primar 2016-2020 
  • Oprescu Sorin Mircea - primar 2008 - 2015  
  • Videanu Adriean - primar 2005 - 2008

Niciunul nu a miscat vreun deget si sistemul s-a deteriorat constant pana, logic, a crapat total.

Va multumim...manca-v-ar covid-19, pramatiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu