miercuri, 9 decembrie 2020

Nicușor Dan, o ultimă întrebare : de ce mai e Burghiu, finul lui Firea, șeful CMTEB ?

Urmează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate

 

Reiau pentru ultima data intrebarea simpla : dom' Nicusor Dan daca ne spuneti fara sa clipiti treaba de mai sus,  de ce il mai tineti in functie pe finul lui Firea, adica pe cel mostenit de la aceea careia,  ne-facand nimic 4 ani, i se datoreaza dezastrul din tevile caloriferelor ? Oricum nasa-panarama l-a facut acum parlamentar, ce mai asteptati ?

 

Consiliul General va fi constituit noua majoritate va schimba componenţa Adunării Generale, deci ulterior a Consiliului de Administraţie  şi a directorului Termoenergetica

 

Consiliul a intrat in paine dar pe hartie Burghiu Alexandru inca mai e sef ( cu babanul salariu de rigoare de 6000 /luna ) si noi nu vom avea caldura deloc toata iarna  exact ca acum ? Pai poate nu stiti dar asa ceva nu s-a intamplat in ultimii 3-4 ani. 

Si apropo, PNL, USR si Nicusor Dan  : nu ar trebui sa va mirati ca bucurestenii n-au iesit la vot fiindca nu le platiti facturile, nici cele umflate de pomana la caldura si nici pe cele la ENEL  ( fiindca fara caloriferele electrice ar fi jale in apartamente )

Astea fiind zise, fix o saptamana va mai dau ca  sa numiti alt consiliu de administratie  la CMTEB dupa care adio fericire...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu