marți, 1 decembrie 2020

300 covidioți cu Mache și Soșoacă în frunte de sărbătoarea națională...a Scoției. Plus bloggerul Bombonel.

La slujba de la Peştera Sfântului Apostol Andrei din localitatea Ion Corvin din județul Constanța, oficiată de un sobor de preoți condus de IPS Teodosie Mache, care ceruse insistent anularea restricțiilor, au participat si persoane din alte localități. 

Conform autorităților, la slujba religioasă ar fi participat aproximativ 150 de membri ai clerului bisericesc, circa 120 de credincioşi sosiţi individual, 20 de voluntari prezenţi pentru serviciile de catering şi membrii unei delegaţii creştine.

Unu la mana : in ciuda BOR istoria depre "pestera Sf Andrei" e doar o legenda, o poveste, un basm, cum vrea fiecare sa ii spuna, in realitate ne-existand absolut nicio dovada istorica.

Doi la mana, just for fun, 30 Noiembrie , St.Andrews Day,  este sarbatoarea nationala a ...Scotiei, deh, iata cum ne fura  strainii cei rai  traditiile scito-dacice.

Trei la mana : de un pelerinaj cu vreo 120-150 de persoane ( restul fiind subalternii lui Mache din Arhiepiscopia  Tomisului ) ar rade si curcile manastirii Secu, Mache ii cunoaste bine adresa.

Dar Macedon Mache Petrescu si avocata Soșoacă si-au facut numerele  de circ...

PS

Bloggerul Bombonel n-a ratat prilejul sa mai traga ceva pe nas despre Nero ( ?!? ) spre satisfactia postacilor aplaudaci  si , probaabil, a vechiului sau amic Mache.


 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu