marți, 15 decembrie 2020

Parlament dupa 21 Decembrie, guvern abia dupa Sf Ion, anticipatele agitatilor si gradina zoologica a panaramei din Voluntari

Yesterday's facts :

  • Iohannis a convocat Parlamentul recent ales pentru 21 Decembrie dar PSD deja a anuntat prin ciolomacul-sef ca n-are chef de asa ceva
"...avem posibilitatea să nu se constituie Parlamentul României pe data de 21 ( decembrie - n.m.). Există în regulament, în cazul în care nu sunt două treimi, Parlamentul nu se constituie”

Deci semnalul e simplu : PSD va boicota constituirea Parlamentului.

  • Acelasi Iohannis a anuntat "consultarile vor continua" , aceasta coroborata cu faptul de mai sus inseamna ca nu exista absolut nicio sansa pentru un guvern instalat inainte de Sf Ion   sau poate chiar spre sfarsitul lui Ianuarie 2021. 
  • Niste cretinopati din USR-Plus deja agita ideea anticipatelor nerealizand ca, daca s-ar gasi nebuni care sa marseze la acest tembelism , dupa ele USR va fi la 9% si AUR la minim 15.
  • Nu in ultimul rand,  vocea panaramei mahalagioaice a Latrinei 3 a turbat pe facebook , probabil muscata de vreo hiena sau cine stie poate chiar de Pandele.

 

 

Astia sunt politicienii, cu astia defilam spre "victoria finala".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu