duminică, 27 decembrie 2020

Cum și-a petrecut Diana Iovanovici Șoșoacă Crăciunul în Latrina 3. Plus : ce credea despre B.O.R. acum doar 3 anișori

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin.”

Nu e o problema ca un editor semi-analfabet ( sau gagesteanul Coroiu , nicio diferenta ) nu cunoaste ortografia corecta Skopje, rumanul adevarat ,cel  cu 4 clase si scoala vietii, scrie cum se aude.

Cu mult mai distractiv insa decat vidanjarea sosoacai din Latrina 3 e sa arati ce credea ea de fapt despre B.O.R.

“Popii se îmbuibă. Locul morților e în morminte, nu afișați pe drumuri. Notele bune se iau dacă înveți, nu dacă atingi morți putreziți”

 

Dar, dupa postarea de mai sus,  intr-un limbaj de mitocan mahalagiu de periferie, Simion a profitat ca madam Alberts-Catarama nu a depus nicio proba la DIICOT

Apropo de biografia-CV : baietasul asta a lucrat pe undeva macar o singura secunda in viata sau  trait doar cu apa, aer...si donatiile baietilor cu ochi albastri deghizati prin firme ?  Va fi misto sa ii urmarim viitoarele declaratii de avere fiindca din ultima ( octombrie 2020 )  rezulta ca ar fi homeless, nici macar un apartament nu poseda.

In fine, i rest my case : niste damblagii, habotnici sau dacopati  anti-occidentali si pro moscoviti, pe langa care Pinocchio Ponta pare acum doar o gluma nevinovata,  i-au mintit fara nicio jena pe redusii mintal dispusi sa le inghita rahaturile de campanie si acum sunt parlamentarii pe care ii vom hrani cu toti.

Fiindca, vorba aia e sfanta :  frumoasa tara, pacat ca-i locuita...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu