joi, 10 decembrie 2020

Despre discriminare și rasism : exemplul H&M în Suedia vs naționalistul rumân verde din fotbal Marica

Marele retailer de haine suedez H&M ( Hennes & Mauritz )  este anchetat pentru acuzaţii că ar fi discriminat clienţi pe baza etniei lor în Suedia, a anunţat Aftonbladet care a postat pe site imagini cu clienţi de diferite origini etnice respinşi când încercau să schimbe haine care încă aveau preţul pe ele.

 


Bun, acum veti spune  :  si care e legatura dintre Suedia si noi,  fiindca societatea suedeza se afla la foarte multi ani lumina distanta fata de cea damboviteana ?

E simplu : acestea sunt standardele U.E. - in care si noi ne aflam - dar la care nu reusim sa achiesam de nicio culoare de prin 2007 de cand , cu chin, cu vai, ne-au primit.

Ultimul exemplu il avem in tembelul Coltescu care, fara sa fie vreun rasist, a folosit expresii complet nelalocul lor dar care comenteaza cam asa

Si daca vreti si alte exemple dintr-o societate damboviteana care foarte recent a trimis un partid de alienati anti-occidentali in Parlament , iata alt rumân verde si mandru : ex-fotbalistul Marica Ciprian ex-cordaci de neveste prin hoteluri 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu