sâmbătă, 26 decembrie 2020

Punctul cu VAR : Boxing Day & întoarcerea lui Gigi Becali : „Pandemia e bucurie“ și USR - partidul format de draci

 


Si cam atat, de Craciun in afara excentricilor englezi, lumea fotbalului  e in pauza.Totusi, cred ca vom avea ce vedea.

Showul l-a facut  insa aseara la Ghita TV ( post unde poate aparea orice dement si la care curveta cu sparanghel Oana Lovin e deja vedeta )  dilimandrosul national Gigi, patronul FCSB :

Aştia de la USR au putere drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câţiva ani de neo-marxişti...Ăştia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc ! Este «îndrăcirea» neamului românesc !

Se apropie vremurile de Apoi. Voi vorbi în termeni religioși. Dracul își face mendrele. Ce-l deranjează cel mai tare? Biserica, Sfânta Împărtășanie și Crucea. Asta îl arde pe drac

Bine că nu mai sunt cluburile. La revedere cu «drogangiii», băuturile şi «curvăsăreala». Lumea vine la Biserică. Îţi dai seama ce bucurie a adus pandemia asta ? Cea mai mare bucurie a adus asta. (...).S-a împuţinat dragostea şi fac dracii pandemie şi virusuri!

No comment. Vaccinul anti-covid s-a descoperit dar oamenii de stiinta inca nu sunt capabili  sa inventeze un tratament pentru Gigi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu