joi, 3 decembrie 2020

Nicușor Dan, fondatorul USR știe cum votează : P.N.L.

“Opțiunea mea pentru votul de duminică este Partidul Național Liberal. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România!

 

Dupa care toata hoarda de fanatici pluseristi de pe facebook s-a pus pe injurat, in primul rand fiindca atat ii duce capul si, de fapt, numai la atat se pricep : sa ceara bani de la fraieri ca sa injure in postari platite pe siturile amicilor sugative de bani. Sa-l injuri pe Nicusor Dan intemeietor al USR e un gest demn de acete hahalere de gang periferic care, tineti bine minte predictia pe care o repet ,  vor refuza sa intre la guvernaare

Make no mistake, va durea niste amici dar asta e  : intre PSD si USR as alege PSD oricand . Cum asa ?  "Intre un hot si un prost, aleg hotul" , adevarul acesta vi l-a explicat Tiriac Ion.

In plus, va convine sau nu Herr Klaus, si in PSD exista destule persoane de mare valoare si bun simt care candideaza. In USR n-am gasit asa ceva, dar am vazut indivizi care voteaza cu pofta  impotriva Romaniei.

Bafta si succesuri micuti agitati PlUSeRisti haBARNAisti, stiu cum votez Duminica ( da, am decis merg la vot si ii sftuiesc si pe altii ) : PNL & PMP



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu