luni, 14 decembrie 2020

O altă coaliție ceva mai autistă dar ...

Cum deja Ciolacu & Dîncu + Simion = ❤️, (   PSD i-a trimis tembelului bezele la un randez-vous aranjat de Dincu ),   dacă preferații lui K.W. Iohannis nu se înțeleg ( așa cum demult prevăzusem ) de ce nu s-ar forma o altă coaliție, mai autistă, fiindcă dacă alta nu avem, c'est la vie...?!

În fond, 25 + 15 + 5  ~=~ 30 + 9 + 5 ( cu același cinci udemerist )

Pentru că democrația  ( demos, „popor” + kratos, „putere” ) este despre numere, mein Herr Klaus,  si chiar daca uneori nu ne place deloc , majoritatea conduce, punct. Asta s-ar putea rezolva in 15 minute daca PNL  & USR-Plus nu s-ar ciondani pe scaune si functii pentru sefuleti, deci soarta "coalitiei" pare clara conform lui Murphy "ce incepe rau se termina si mai rau".

In fond am vazut coalitii  PSD + Vadim, PSD + PP-DD, PSD + autistul ăsta putin fascistoid al AUR de  ce ne-ar mai mira ?  Pe mine, absolut deloc dar totusi nu se va intampla doar fiindca nici macar PSD nu doreste guvernarea stiind ca 2021 va fi un an la fel de rau . In plus certurile saptamanale care vor urma intr-o posibila  coalitie "de dreapta" ( alt banc sa numesti PLUS-USR de dreapta 😁 ) o vor duce mult , mult mai jos in sondaje. Wait and see.

Altfel, distrati-va admirand nebunul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu