marți, 29 august 2023

Victoraș Viorel, paratrăsnetul pontănac al lui Ciolacu vs cuplul de comici Drulă & Cioloș




„Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la “Colectiv” și au facut ZERO paturi pentru arși - ba chiar au facut plângeri penale contra doctorilor de la “Urgență - Floreasca” care încercau să facă o Secție modernă!  Ei știu să ia banii românilor și să îi dea în Străinatate, la tot felul de “stăpâni” ai lor ; cu banii plătiți către spitale din Străinatate în ultimii 8 ani se puteau face secții de arși în toate marile centre medicale din România - și NU s-au facut din cauza celor ca Drulă și Cioloș! Acum Ciolacu trebuie să se lupte cu ce au lăsat ei - vorbe goale și acuzații! Dacă le spun adevărul se supară - așa că o să-l mai spun! NU am vorbit și NU vorbesc acum în calitate de consilier al cuiva - doar de cetățean sătul de “vânduții” care ne dau lecții și, de fapt, ne iau banii și ne omoară

Cu aceeași veșnică obsesie "Colectiv" adânc săpată pe creier, Viorel pontănacul s-a apucat să se certe cu drulăiașii care ( prin Cioloș ) l-au debarcat, încheind cariera politică junei speranțe social-democrate.
Faza nasoală e că, ne place sau nu, acum chiar are dreptate. 
Dupa 8 ( opt ) ani situația spitalelor pentru arși e aceeași, timp în care  Cioloș, Drulă sau Vlăduț Voiculescu au avut o vreme în brațe frâiele puterii și deci deciziile dar rezultate...zero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu