joi, 3 august 2023

Cătălin drulăul agitat & demagog habarnist denunță „lovitura de stat a specialilor"

„Practic, este o lovitură de stat a specialilor. Practic, se instituie un nou principiu constituţional – Constituţia are nişte principii dacă le citim la primele articole – aici este un nou principiu, al privilegiului(...) USR va urmări să numească la CCR judecători care îşi asumă clar desfiinţarea pensiilor speciale” - Cătălin Drulă 

După ce CCR  a declarat neconstituționale mai multe articole din legea pensiilor speciale, drulăul șef al USR a ieșit să latre demagogic de jale, întristare și suspin pe temele favorite : răii de la PSD & PNL vs purele si neprihănitele fecioare oropsite din USR.
Acum, că  judecătorii USR sunt numiți politic dintotdeauna sau că Marian Enache e vechi PSD-ist de la Iliescu citire știa demult toata lumea. Chestia distractiva e că Drulă ne anunță cum și USR va numi judecători la fel, adica tot politic,  dar cu alte teme de acasa. Oricum se pare că el încă nu a aflat ca la CCR se judecă după legi scrise de...Parlament.
Ce nu știe sau nu spune prostimii pluseriste e  cum se numesc judecătorii la CCR și cam când le expiră mandatele actuale.
Primele trei expiră în 2025 : Marian Enache ( Senat ) , Livia-Doina Stanciu ( Preşedintele României ) și Varga Attila  ( Camera Deputaţilor) , pe urmă următoarele trei în 2028 și ultimele trei nume în 2031 
Va avea USR majoritate în Parlamentul 2025 sau vor da drulăiașii Președintele României ? Poate pe altă planeta sau în mileniul patru.
Așa că păsăricilor USR, mutați-vă gândul și cântați la alte mase cel puțin până în 2028. 
Somn ușor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu