miercuri, 23 august 2023

Cazul "droguri la 2 Mai" - cealaltă verigă "producătoare" de ucigași : sistemul judiciar

În 16 iunie 2018, Andreina Maria B, aflată sub influența substanțelor psihoactive -  testată pozitiv la cocaină și THC - a lovit mortal un bărbat de 57 de ani, care se angajase în traversare, pe o trecere de pietoni din Târgoviște. 
Judecătorii au apreciat atitudinea sinceră a fetei și au decis să contopească pedepsele, astfel încât pentru infracțiunile de omor din culpă, conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive și trafic de droguri să se stabilească o singură pedeapsă ( in 2022 ) : 3 ani de închisoare cu suspendare și 200 de zile de amendă, (cuantum de 350 de lei pe zi ) plus 60 de zile de muncă neremunerată la un liceu din Târgoviște.
”Accidentul de circulație a fost momentul în care inculpata a conștientizat consecințele și gravitatea faptelor sale și necesitatea schimbării comportamentului în vederea reeducării sale”, au scris judecătorii dâmbovițeni în motivarea sentinței.
Dezonorante instanțe, i rest my case : acestea sunt produsele voastre, sistem judiciar într-un stat eșuat.
Pariem că peste 4-5 ani ( probabil atât va dura procesul )  junele Pascu,  despre care acum vorbește toată România dar va fi uitat în 2-3 săptămâni, va fi liber să omoare din nou ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu