joi, 31 august 2023

Cine e Eno Alaric, legătura secreta a Danei Guțilă Budeanu ..

  • 3 octombrie: o navă extraterestră cade pe Pământ în timpul unei ploi mari de meteoriți, un alien scapă imediat cum aterizează și începe să facă ravagii în orașele mari. 
  • 7 octombrie: Telescopul James Webb vede o creatură spațială uriașă care va  veni în sistemul nostru solar,  va mânca Soarele și ar putea elimina toată viața din apropierea lui. 
  • 15 octombrie: O specie asemănătoare omului este descoperită în Muntele Everest, cu o întreagă civilizație cu abilități telepatice și doresc să controleze oamenii, vor face orice pentru putere.  
  • 29 octombrie: O erupție solară foarte puternică lovește Pământul, provocând o întrerupere a curentului la nivel global. Criminalitatea crește cu 12.000% și este foarte greu de ținut sub control
Recunosc că mi-a placut mult precizia celor 12000%  aproximativ și ceva 😎
Eno Alaric se declară a fi „călător în timp” din anul 2671, e un TikToker care afirmă toate astea conform Mirroși o presă alienată care preia orice nebun scrie despre el.
Dar nu vă panicați, același Alaric calmase lumea ceva mai înainte când făcuse predicțiile pentru...2024 , deci în Octombrie omenirea va scăpa nevătămată...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu