duminică, 13 august 2023

"Ce mișto" : Mihai Chirică vs Vali Moraru arbitrați de...Gheboasă

Primarul Iașiului, care ca orice primar se pricepe la orice, a făcut clăbuci pe Meta pentru că Istvan Kovacs eliminase ( perfect justificat după al doilea galben un cot în gură ) un jucător ieșean
„Chiar nu merită sa faci fotbal in Liga 1. Este o pierdere de timp și resurse. Rușine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1, aștept ziua in care hoția nesimțită va lăsa sportul din România sa performeze.(...) Copii de 7 și 8 ani strigă Hoțule, hoțule! Bănui că veniseră să vadă o competiție sportivă, nu o jecmăneală de drumul mare! Îmi este rușine pentru trauma prin care trec acești copii. (...) Se pare că Liga 1 promovează Gheboasă ! Bănui ca acolo ne vreți copiii! Vom căuta alte sporturi!”
Dupa care trezindu-se din vitejia comisă a "depostat"...


În același timp alt agitat  făcea clăbuci la DigiSport ( apropo,  care la aceeași ora transmitea Supercupa Germaniei )
'Băi, oameni buni, vă dați seama pe cine votați? Vă dați seama ce minte poate să aibă? Domnul primar, nu-l invitați pe Gheboasă la Iași. Nu-l chemați, e opțiunea dumneavoastră. Ce legătură are? S-a dat un roșu, de fapt, două galbene, întâmplător corecte, într-un meci de fotbal. Nu vă pricepeți? Nu-i problemă, nu trebuie să vă băgați, stați deoparte."

Ce ar mai fi de zis despre mahalaua mass-media ? Doar atât

Giacardea, cardea, Gialino mura, gialino mura, Ce mișto...
P.S. 

Şerban Foarţă, autorul versurilor melodiei "Mica Țiganiadă", a dezvăluit mai demult că versurile nu sunt în limba rromanes, ci o incantaţie dintr-un joc de copii învăţată de la mama lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu