luni, 28 august 2023

Bani & acționari pentru săracul Hagi

"Eu sincer nu înțeleg cum de Fiorentina nu-i dă spațiu. Vede golul și când doarme noaptea! E un jucător foarte bun, și la meciul cu Helsinki a intrat fantastic. Se vede că are o calitate incredibilă, cred că e cel mai bun nouar din România în momentul de față. Cei care au bani ar cam trebui să-l cumpere, dacă cineva din România are bani, ar fi o investiție foarte bună. Să discute cu Fiorentina. Dacă îmi dați bani și acționari, atunci îl cumpăr eu. Deocamdată, nu putem". 

Facts : crescut la Academia Hagi, Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina în septembrie 2020, pentru 1,7 milioane de euro, apoi în august 2022 a revenit la Farul sub formă de împrumut, dar mai are contract cu Fiorentina până în iunie 2025. 
Bref : patronul - antrenor Hagi l-a vândut și a încasat o sumă ridicol de mică pe el și acum tot el ar  vrea să-l cumpere altcineva ? Superbă idee.
Ceea ce se preface că nu știe Gică Hagi e faptul că toate aceste mari talente pe care le produce pe banda rulantă vânzându-le la prețuri de nimic, nu fac față afară la echipele care îi cumpără sperând la oareșce profit. 
Și dacă vrea un exemplu strălucit, Hagi să vadă CV-ul lui Ianis...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu