marți, 8 august 2023

Demagogie pentru prostime : Cîțu vs Ciolacu

Chiar nu vă este ruşine să veniţi şi să vă plângeţi de o situaţie bugetară dezastruoasă după ce tot voi aprobaţi ordonanţe pe bandă rulantă care cresc cheltuielile bugetare, nu au finanţare şi distorsionează mediul concurenţial ? Mai ales după ce de un an jumate nu aţi făcut nicio reformă din PNRR - Cîțu Florin pe Meta



Vreau să aflu și eu, ca toți românii, unde s-au dus acești 200 de miliarde împrumutați. Că nu s-au regăsit nici în salarii, nici în pensii. Ipocrizia mă scoate din minți. După ce ai dus țara la datorie publică de la 37%, la 50% datorie publică în doi ani de zile, ai făcut acord în ceea ce privește privește deficitul, știi foarte bine că acum România se împrumută ca să acopere dobânzile și ratele la împrumuturile făcute de tine, și să mai ai tupeul să fii atât de ipocrit să mai ieși la televizor să mai comentezi ? Sunt lucruri care depășesc bunul simț - Ciolacu în emisiunea lui Cristoiu de la Aleph News. 

În general, demagogia prostească e la moda printre politicienii noștri.
Deci Cîțu Florin  fost premier aproape un an, an greu ce-i drept în vremea pandemiei, vine si îl critică pe Ciolacu care e premier de două luni care îi arata rezultatele dezastruoase. Si pe urma care reforma sa o fi facut Ciolacu intr-un "an jumate" ? 
Mars,  ma demagog mic....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu