sâmbătă, 1 aprilie 2023

TikTok abecedarul noii generații - "Vremea Anei Morodan" ?


Valul vedetelor de pe net, multe extrem de sărace cu duhul și în materie de arte și lecturi, îngroapă cultura tradițională, neputincioasă în fața netului. (...) În vremurile noastre, influencerițele și starletele s-au încoronat pe post de noile Regine ale proștilor excitați de claviatura calculatoarelor.
Când lasă la o parte politica, condeiul lui nea Cornel poate fi devastator, citiți-lTotuși problema majoră este alta și o deducem repede din pasajul
Am dat și eu o raită pe Tiktok. Geme de așa ceva și pute de prostie și vulgaritate, de îndemnuri la violență, sex și drog. Parcă aș fi descins într-o groapă Glina rezervată pentru mass-media.

Perfect adevărat dar, nea Cornele, TikTok e abecedarul noii generații care merge la școală de la 6-7 ani cu smartphone-urile în mâini, cercetând clipulețele ca să le discute în clase.

De acord, se numește progres tehnologic, dar e deja greu de înțeles de generațiile care citeau ziare sau cărți tipărite dar acum își educă copiii sau nepoții...cumpărându-le smartphones, care sunt smart într-adevăr, dar îi prostesc pe posesorii fără discernământ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu