miercuri, 26 aprilie 2023

CNA vs Ciutacu : o dezbatere fără fond

”Victor Ciutacu și-a respectat statutul de jurnalist. Ce vreți să facă, să oprească anchetele?” - Roxana Niculescu, director de programe România TV

Amatorii pot citi mult mai multe fragmante din "dezbaterea" de la CNA pe linkul din motto, dar eu m-am oprit imediat după vorbele madamei angajate de Ghita TV ca "director e programe" fiindca m-a umflat rasul

Ciutacu Victor - jurnalist ? Da, poate era pe vremuri la Jurnalul National dar după aceea, ca angajat TV al mogulilor Voiculescu & Ghita,  s-a transformat într-o slugă docilă in căutarea ratingurilor tip DDD - OTV, cu care de altfel s-a afișat de 1001 de ori. 


Slugile mogulilor nu sunt jurnaliști ci doar executanți docili ai ordinelor stăpânilor care ii hrănesc ( din curtea cărora fug cand nu li satisfac pretențiile sau nu sunt promovați in posturi la care visează - cazul  Intact unde ciutacul se visa la A3 dar i s-a dat flit ). Calea de la jurnalism la can-can si chiloțăreală cu alde Serghei Mizil , Medelin și , mai nou, fake news cu alte panarame gen Budeanu a fost scurtă ( Poze pe net de la diverse paranghelii, la discreție )

De conflictul clownilor Badea&Ciutacu cu Tolontan știa lumea demult fiind foarte vechi.

Din micuțul cerșetor de locuinte sociale de la curtea lui Vanghelie, omul ajuns la o burtică respectabilă chiar se mai crede jurnalist, deontolog, etc ? 

Poate într-o altă viață, peste asta va scrie servitor-golănaș parvenit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu