marți, 18 aprilie 2023

La care cupluri visează bocciii giuleșteni & GSP în locul lui Mutu

Am avut răbdare, am trecut peste înfrângeri, dar nu se mai poate. Jucătorii ce vină să aibă, atâta pot. La Rapid trebuie făcut un șoc, trebuie făcută curățenie, rapidiștii își pierd răbdarea. Mai bine stau în Liga 3 și ne distrăm decât să fim ciuca bătăilor în prima ligă, cu niște mercenari. Președintele, antrenorul, să iasă public să ne spună ce se întâmplă acolo. - Bocciu aka Ungureanu Liviu

Fiindcă Mutu Adrian n-a mai învins de 6 etape, dolo-fanii boccii s-au trezit să îi ceară imperios demisia fiindcă, în opinia lor,  "e debandada" dar "jucătorii atâta pot" 


Drept pentru care pseudo-gurnaliștii GSP deja au făcut scenariile SF pe care le vedem mai sus : ba îl aduc pe Șumudică, ba pe Lucescu Mircea, cam orice se visează noaptea, se publică ziua. 
Acum serios vorbind, agitația asta pătimașă face farmecul Giuleștiului : când câștigă 2-3 meciuri, gata Liga Campionilor scrie pe ei, fac  câteva egaluri , gata, afara cu antrenorul că se pierde campionatul visat ! 
Să nu vă mire dacă Dan Șucu va pune botul la asemenea aiureli fiindcă s-a băgat unde /  în ce nu trebuia și pe agitații aia obezi, cu sâni generoși și burți revărsate din tricouri, se pare că nu îi are pe ștatele de plată dar momentan nu îi ascultă, nu încă.
Dar nicio problema, dacă în meciul următor îi bate pe alde F.C. Gigi se vor împacă ei rapid... până data viitoare. 
Cum zicea cineva , cam ăsta e "farmecul vieții" 😂

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu