joi, 13 aprilie 2023

Dîncu Vasile ar vrea ca CSA Steaua să promoveze prin “procedură de urgență”...în 2024

Vasile Dîncu și alți doi parlamentari PSD au depus un proiect de lege, pe care l-ar dori susținut în procedură de urgență, care prevede modificarea Legii Sportului, astfel încât cluburile de drept public să aibă dreptul de a evolua în ligile profesioniste. Deși în proiectul de lege nu este menționat CSA Steaua, principalul beneficiar al modificării este această echipă departamentală, finanțată de către o instituție a statului Ministerul Apărării. 
Proiectul de modificare a Legii 69/2000 a educației fizice și sportului propune ca statutul de club sportiv profesionist să poată fi acordat și pentru „persoane juridice de drept public, înființate ca instituții publice reprezentative în domeniul activității sportive de performanță.” 
In mod interesant, exista doar TREI semnături pentru proiect
Am o veste tare proastă pentru alde nea Vasile aDîncu & amicii apeviști din Ghencea : chestia asta va ajuta CSA Steaua cu nimic din două motive simple 
  • - prin procedură de urgență sau nu, dacă legea va trece, ea nu poate intra în vigoare decât din sezonul următor deci promovare in 2024.
  • - dacă vor mușchii lui Burleanu,  poate reclama la FIFA & UEFA amestecul politicului în regulamentele FRF și o punem de o mare suspendare. 
Dar zău că mi-ar plăcea să se întâmple și toate ministerele să procedeze la fel : Rapidul sa fie luat de Transporturi, Dinamo de Interne, Farul de CJ Constanța, Voluntariul de Ilfov și abia atunci să vezi bugete de Liga Campionilor, neică Gica...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu