vineri, 14 aprilie 2023

Pentagon Leaks : FBI l-a arestat pe "suspectul" Jack Teixeira , noul Julian Assange al U.S.A.

„Este o persoană inteligentă. Ştia ce face atunci când a postat aceste documente, bineînţeles. Acestea nu au fost scurgeri accidentale de niciun fel”


Jack Teixeira, 21 de ani, membru al Gărzii Naţionale Aeriene din Massachusetts , conducea „Thug Shaker Central”, un grup online de circa 20-30 de persoane pasionate de arme, jocuri video şi meme-uri rasiste. El le postate iniţial pe pagina web a respectivului grup, documentele secrete apărute începând din weekendul trecut şi pe reţelele de socializare Twitter şi Telegram care ofereau o imagine asupra activităţilor de culegere de informaţii desfăşurate de SUA pe plan global. Ies în evidenţă dezvăluirile despre războiul ruso-ucrainean şi despre ajutorul militar occidental oferit Kievului, datate din februarie şi martie aceste documente arată deopotrivă deficienţe atât ale armatei ruse, cât şi ale armatei ucrainene.
Nu am sa insist prea mult pe story ( oricum ea va dura foarte mulți ani ) dar am o părere proprie 
  • este o bombă pe lângă care cele venind de la un Snowden sau Assange par doar o mici fumigene nevinovate 
  • aș putea paria pe orice că exista forțe externe mult mai serioase în spatele lui Teixeira și, că de obicei,  suspecții de serviciu sunt, serviciile din China, Rusia și...Israel.
Time will never tell...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu