duminică, 23 aprilie 2023

Aveți încredere să comandați mâncare cu livrare acasă ?

Frați și surori prestatori, nu mai fiți nespălați și împuțiți, că de aia câștigați prost și luați ciubucuri mici.- Adi Hădean pe Meta

 

Aveti incredere sa comandati mancare cu livrare acasa?
by u/PateuRo in bucuresti

Extrem de evident că postarea de pe reddit are conotații rasiste, dar asta e deja ceva obișnuit pe un site în care toți userii sunt anonimi deci se poate scrie orice, dar fondul real este acela subliniat de Hădean.
Din motive personale ( care nu țin în niciun caz de lene ) pot să afirm că sunt un user constant al siturilor de livrări ( Bringo, Glovo ), minim 3-4 lunar, dar absolut niciodată mâncare gătită fiindcă într-adevăr nu am cum să știu unde / de cine / în ce condiții sanitare este preparată sau pe unde au umblat mânuțele livratorilor. 
Întotdeauna comand exclusiv chestii preambalate din supermarkets care, cu un minim de cunoștințe , efort și timp, se pot transforma într-o mâncare gătită rapid chiar excelentă. 
Nu trebuie sa fii vreun master-chef pentru o supă, chifteluțe în sos de roșii sau cartofi la cuptor. Tot în magazine  se găsesc chiar și aluaturi pentru pizza, toppingul e floare la ureche...
Dar, din păcate, calitatea igienei pare a fi ultima grijă a românului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu