vineri, 7 aprilie 2023

Cine-l va opri pe "Super Talpan" analfabetul militar funcțional ?

Pentru început o constatare simplă chiar și pentru creierele anchilozate ale gheneralilor care conduc CSA Steaua :
CSA Steaua nu are drept de promovare în sezonul acesta și nici nu a pornit vreo acțiune ca să-și schimbe forma de organizare. Dacă nu modifică nimic până în august, Clubul Sportiv al Armatei va juca tot de pomană și în sezonul 2023-2024
Acesta fiind un fapt de netăgăduit și talpanii din Ghencea ar trebui să cunoască măcar un strop de latină :  "dura lex, sed lex".
Numai că Steaua armatei se pare că nu poseda un comandant ci doar un super-talpan care face orice are chef, când are chef  și, nu o mai repet eu, îl las pe Nicoara Orlando care ar trebui să știe bine ce afirmă public
  • Nu Răzvan Burleanu îi interzice promovarea clubului CSA Steaua ci legea, deoarece e un club de drept public. 
  • E cel puțin ciudat că un colonel de la departamentul juridic decide cu cine si dacă se poate asocia clubul, într-o declarație cât se poate de publică, care e chiar amenințătoare. Nu șeful clubului, nu responsabilii din minister, nu ministrul.
  • Ca privat, trebuie sa fii nebun să încerci orice asociere cu clubul armatei câtă vreme colonelul Talpan se va afla acolo. Cu o astfel de mentalitate, care, repet, nu vine de la șeful clubului sau de la minister, ci de la un angajat căruia i s-a urcat puterea rău de tot la cap, CSA Steaua va ramane in Liga 2 pana cand se va schimba legea. Sau până când colonelul Talpan nu va mai fi in club. 
  • Domnul Talpan vrea să comande la club pe banii privaților care vin ca «sponsori»
Esența declarațiilor lui Nicoară este în ultimul citat, perfect adevărat fiindcă supertalpanul a  ajuns să considere Ghencea o moșie personală. În mod interesant, cei foarte putinyi fani ramași lângă echipa Armatei, susțin imbecilitățile înghițind în sec gogoșile talpanice în timp ce fraierul statul plătește.
Nu cred că ar mai fi prea multe de adăugat, m-am plictisit să îl tot întreb pe alt general numit Ciucă Nicolae, fost ministru al Apărării ajuns premier la ora actuală : cine comandă pe banii Statului român fără să mai respecte legea ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu