sâmbătă, 22 aprilie 2023

Cazul Iulia Marin vs Ciutacu Victor & breasla "jurnaliștilor TV" depresivi sau alcoolici


Facts : într-o emisiune Ghiță TV "moderată" de Ciutacu Victor,  jurnalista Iulia Marin, decedată la doar 32 de ani , a fost făcută harcea-parcea fiind numită în toate felurile posibile. Ar fi superfluu să mai comentez de ce pe acest cioclu îl fute mereu grija altora, atâta mai poate, atâta prestează. Despre celelalte caricaturi participante nu am ce comenta, istoria mutrelor spune totul.
Evident, numitul Ciutacu nu s-a dezis de absolut nimic din ce a afirmat, dar nici măcar acest fost-jurnalist-portofel nu constituie problema. 
Chestia e că 90% din breasla și-a descoperit imediat tot felul de probleme psihice, de la migrene sau insomnii până la depresii cauzate de cele mai normale chestii care se pot întâmpla în  viața cuiva, pe stilul cunoscut : me too


Dar, ce sa vezi, niciunul dintre ei nu a scris sacrosanctul nume ciutacu, cum să se lege preacinstiții(tele) jurnaliști(e)  de cioclii-colegi ?
Make no mistake , nimeni nu va reuși vreodată să elimine din presa românească ticăloșită aceste vome  și despre acest fapt foarte trist se va mai vorbi doar câteva zile, apoi se va uita rapid fiindcă vorba aia : morții cu morții și jurnaliștii vii cu portofelele lor în căutare de spăguțe politice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu