marți, 9 noiembrie 2021

Tănasă Dan, un latrinist și câțiva naziști de AUR din Parlament

" Acuz toate partidele parlamentare de nazism. Se pune problema ca parlamentarii nevaccinați să nu mai poată intra în clădire si nici in cantina Parlamentului. Ăsta e nazism pur. " - Tănasă Dan

Mai intai sa clarificam lucrurile : nea Tănasă e doar un blogger scos din foame de Latrina 3, un fel de nationalist care ani de zile a luptar din Spania cu ungurii si acum incaseaza en-gros ca deputat AUR. Ce-i drept, ca orice sfertodoct, stie el ceva dar, ca de obicei, minte prin omisiune dar asta e de ajuns pentru prostimea care il crede.
 
„Adolf Hitler a introdus un document prin care deţinătorul trebuia să dovedească că este de origine ariană.(...)Toţi cei care vor folosi acest paşaport nu vor face altceva decât să aplice şi să introducă practica eugenică*, care este interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului." 


DEX : eugenism*  - teorie care susține ideea reacționară a inegalității biologice și intelectuale a raselor umane, a împărțirii oamenilor în rase inferioare și superioare. (< fr. eugénisme, engl. eugenism)

 
In concluzie, se pare abia acum in 2021 nazismul a cucerit complet Europa civilizata ( in care certificatul este deja omniprezent ) noroc cu dacopatii care rezista pe zidurile Sarmisegetuzei...sau ale Kremlinului ( vedeti poza de mai jos )






   

Generalul în rezervă Mircea Chelaru, în prezent deputat AUR, a fost condamnat, în 2016, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru că și-a cumpărat ilegal locuința de serviciu. 
I rest my case...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu