luni, 29 noiembrie 2021

Ce se mai consumă prin Pantelimon ? Șobolanii din vecini : ”Lux Pan" - o explicaţie a fenomenului

S.C. Lux Pan Pancor S.R.L., cu punctul de lucru în Şoseaua Pantelimon, nr. 258, a fost vizitata de ANPC Rezultate gasite ? Un şobolan viu în incinta unităţii, grătare cu rugină şi vopsea exfoliată, neigienizate, etc...

 

Video complet ANPC aici
Daca, spre deosebire de mine, nu cunoasteti zona, folositi Google Maps si veti intelege repede de ce si cum s-a putut gasi asa ceva 




Cum sa nu gasesti sobolani vii cand zace gunoiul in spatele blocurilor cu zilele ? Sigur veti spune ca poza adresei respective e mai veche, dar credeti ca s-a schimbat ceva intre timp ? Poate, dar in rau.
Este motivul principal din cauza caruia, de ani buni, nu mai cumpar absolut nimic de mancare produs de altii, mai ales de catre societatile de cartier.    
As putea sa povestesc mult mai multe despre modul in care se aprovizioneaza societatile de genul acesta fiindca, absolut  din intamplare, fiindu-mi vecini, am vazut deci stiu : cumparand branza, lapte, etc de la negustoresele din Dobroiesti care vin si vand printre blocuri. Sa lasam glumele despre facturi , bonuri fiscale sau certificate de garantie.
Apropo : Politia Locala a stiut mereu dar  a inchis ochii complice.
Pofta buna !

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu