joi, 25 noiembrie 2021

Din Parlament : Tănasă Dan - AUR vs Pandele Firea despre "demența avortului"

  • - Nădăjduiesc că sunteți o persoană cu frică de D-zeu și veți bloca demența educației sexuale în școali, veți bloca demența avortului ca mijloc de contracepție și trebuie să remarcăm că în sfârșit avem și noi un minister al Familiei. - Dan Tănasă, senator AUR la audierea  Gabrielei Pandele-Firea. 
  • - Sunt pentru libertatea de a alege a fiecărei persoane în parte. Și nu contravine cu dorința mea imensă de a crește natalitatea în România. Nu cu orice risc și nu de această manieră, că nu ne întoarcem înainte de Revoluție, Sunt pentru respectul fiecărei persoane, libertatea de alegere, și bineînțeles pentru toate persoanele credincioase și un sfat de la părintele duhovnic" - Pandele-Firea, ministru PSD
Ca Tănasă Dan e doar un tembel ajuns senator AUR via mogulul Latrinei 3 și Moscova, am mai scris, ideile lui despre interzicerea avortului par ale unui nebun însă mult mai interesant este răspunsul nuanțat al ministrei Firea care, pe de o parte susține libertatea de alegere - deci pare pro avort dar după " un sfat de la părintele duhovnic" .
Păi, fiți amabilă coană ministră, cunoașteți sau ați auzit de vreun preot care să îndemne la avort ?!?
Dublul limbaj - specific tuturor demagogilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu