sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Ce a ales X Factor din colecția "Nicușor Ceaușescu"

Descoperită de cenaclul lui Adrian Păunescu prin 1978 dar fugită din România în 1983 din cauza dictatorului și sinistrei sale soții ( nu și a prințișorului Nicu cu care a ars-o un sezon la mare ), ajunsă la 65 de primăveri, "celebra" Nagy Maria a apărut la X Factor, nu mi-e foarte clar de ce, dar a fost un bun prilej să-și mai aduca lumea aminte de...aventurile lui Nicușor.

 

„ Era un timid. Extraordinar de timid. Își sugea degetul mare tot timpul și nu prea vorbea (...) Era deja după „momentul Nadia” și înainte de Jeanina Matei. A fost o vară întreagă. La începutul lui septembrie și-a sărbătorit ziua la mare, cu toată gașca, după care s-a dus la Poiana Brașov, probabil cu familia. Petrecerile erau extravagante, cu purcei pe masă, cu șampanie, whisky, coniac, tot ce vedeai doar la shop-uri sau la marile hoteluri, la bar. O bogăție cu aur peste tot” ( interviu 2017 )

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de X Factor România (@xfactor.romania)


P.S.
 

A nu se înțelege ca aș avea ceva cu doamna de mai sus, Doamne feri,  doar cu postul aș avea dar de unde nu e IQ nici Ăl-de-Sus nu cere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu