vineri, 5 martie 2021

Coaliția trebuie să vidanjeze rapid conținutul latrinei 3 din TVR începând cu Cristache Ionuț

„Am fost un pic cam imbecil, am luptat de cinci ani de zile aici pentru drepturi si libertati si nu ii pasa nimanui de drepturile si libertatile noastre, cred ca a fost totul degeaba”

Mai intai o micuta corectie :  Cristache Ionut , poreclit  - nu se stie de cine dar se stie de ce - Jegălache  n-a fost doar un pic imbecil, asa s-a nascut si a fost educat de scoala de fake news a Latrinei 3. Marti o adusese in studio pe condamnata Udrea si pe alta sulga latrinista Savaliuc Razvan, apoi miercuri a plans pe umerii madamei Weber Renate si amicului lui S.O.V. intitulat Mihaiu Liviu.

„O sa fii si tu schimbat” - Liviu Mihaiu lui Cristache

„Da, da” - Cristache.

De asemenea avand  "invitate" jegurile PSD numite Girbovan Dana, propusa de Dancila ca ministru al Justitiei , si Buble Iosif, patronul site-ului de propaganda stiripesurse.ro,  Jegalache a mai emanat :

Iohannnis a mitraliat astazi justitia, a dat ordine ministrilor Justitiei si de Interne sa faca ce ar trebui sa faca judecatorii. Din aparator, Iohannis a ajuns macelarul justitiei din Romania!

 


Reamintind doar ca obscurul produs al Latrinei 3 fusese angajat la TVR prin 2016 cu un salariu enorm,  ca ofranda adusa de PSD sefului Voiculescu de pe clanta caruia linsese rahat si fake news ani de zile, i rest my case. 

Acest rahat trebuie vidanjat rapid altfel coalitia va trage ponoasele...


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu