luni, 31 iulie 2023

Sfințirea Caii Victoriei după marșul LGBTBI+ & "aliaților"

Fapt : supravegheat pas-cu-pas și transmis live de postul latrina prezentă Ghiță TV ( căreia i s-a alăturat pe traseul "evenimentului" și Euronews Ro ) Gigi a plecat de la Palat pe traseul marșului Bucharest Pride, alături de vreo 150 - 200 de persoane, pe întregul drum a ținut în brațe o cruce imensă și a stropit străzile cu apă sfințită.
  • Fac curățenie la mizeria pe care au făcut-o ei. Voi nu știți, dar dracii lasă duhuri rele. Trebuie să curățăm locul cu agheasmă, altfel se întâmplă accidente pe Calea Victoriei. Cei care au fost acolo nici nu sunt homosexuali, sunt plătiți! 
  •  ... eu sunt mic, dar îmi apăr nevoile și neamul. Dacă ar fi după mine, homosexualii să aibă toate drepturile. Să facă parteneriat civil, dar nu căsătorie. N-au voie să intre în Biserică! 
  • Niciodată în viața lor! Dracii sunt draci, Hristos e Hristos. Dacă ei fac ce fac, înseamnă că sunt draci. Ce fac ei e patimă grea. Îl ia Dracu' de urechi pe bărbat și-i zice: «Du-te la bărbat!»
 


 
Câțiva conservatori ultra-ortodocși de dreapta i-au fost alături , după care Presadă, director executiv al asociației Accept, a sărit să reia cu capul din plonjon pe contra-atac ( deh, Gigi e patron de fotbal, nu ? ) :
„Autoritățile publice trebuie să ia în serios orice amenințări care ar putea să ducă la restrângerea drepturilor noastre sau care să pună în pericol siguranța noastră și a aliaților noștri. Voci precum cele care participă la evenimentul de duminică și care profesează amenințări la adresa comunității LGBT nu sunt reprezentantive pentru societatea românească"
Ooops ?! Care amenințări , restrângeri de drepturi , care pericol al siguranței și, mai ales, care e șmecheria cu noul termen vehiculat "aliați" ? Presadă & minoritarii trebuie să afle că nu orice voce tăcută dintre cei "71% care nu au nimic împotriva LGBTI+" le este și "aliată". Clar ?
În plus, se procedează conform noii ideologii wokiste, restrângem drepturile unora mai mulți ca să le dăm mai multe altora mult mai puțini ? Interesantă idee "democratică".
Cam așa se prezintă lucrurile și, dacă ambele tabere vor continua pe aceeași cale, acestea la un moment dat vor degenera, vedeți exemplele din jur : Ungaria, Polonia, etc.
A bon entendeur, salut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu