marți, 11 iulie 2023

Mahalagiii din Voluntari insistă : "Dai în crucificata albinuța lui Pandele, dai în Patriarh"

  • “În cel mai creștin spirit cu putință, „omul fără de păcat” aruncă piatră după piatră, dacă nu zilnic, măcar la două zile, în cea deja crucificată de toate mass-media, aliniindu-se unei „armate” care acționează concertat și neobosit pentru a duce la îndeplinire ordinul: „Dacă nu o putem scoate din politică, măcar s-o mai coborâm în sondaje”. 
  • Cu sau fără voie de la superiorii săi ierarhici (pe linie bisericescă), iar în cazul acesta tăcerea poate fi interpretată drept o formă de încuviințare, și în mod clar cu sprijin și inspirație din alte instituții, altele decât Biserica, purtătorul de cuvânt al B.O.R. s-a transformat în vârf de lance al curentului așa-zis progresist, astfel că nu va mai mira pe nimeni dacă în viitor se va ralia și altor cauze, împotriva familiei tradiționale, a propriei credințe și, de ce nu?, împotriva Patriarhului
  • „Cine sapa groapa altuia, cade singur în ea”! Probabil că justițiarul-trompetă își dorește ca actualul primar general să mai stea cel puțin încă un mandat, convins fiind că acesta va „deturna” fondurile de la ONG-urile hashtag-iste către B.O.R. (ce glumă bună, nu?) ”Nu mor caii când vor câinii”, deși Dinamo București a făcut istorie în fotbalul romanesc! Doamne, iartă-mă, dacă am căzut în păcat!”, încheie Pandele.
În timp ce delirul ei mistico-mahalageso-procesoman o face pe albinuța Gabi să amenințe cu procese toată presa in corpore, soțiorul marinar bate câmpiile cu patriarhul BOR, Dinamo ( ?!? ), rezist  si ONG hashtag-iste.  
Închiși printre icoanele bisericii personale din Voluntari, oamenii ăștia par incapabili să își dea seama că își sapă groapa cu fiecare tâmpenie emisă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu