miercuri, 19 iulie 2023

Adio Sheriff, să vină FC Urartu să le arate Hagi valorile academiei : "Ambasadoarea unui banc prost"

Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră! În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră...Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar - Hagi
Învinsă de Sheriff la Tiraspol  0-3 ( 1-3 la general ) , Farul  a fost eliminată din preliminariile Champions League încă din primul tur și cade în turul 2 preliminar al Conference League, unde va da peste Urartu, campioana Armeniei.
Sigur că Hagi a uitat să explice cum de o echipă care practic si-a schimbat lotul ( 15 jucători )  poate arăta atat de omogen în timp ce lotul lui "campion" arăta ca strâns cu o zi în urmă. Dar na, cum să fie Regele de vină ?!
În mod normal, orice antrenor serios ar fi început așa "Sunt vinovat,îmi asum insuccesul", dar...
Deci înapoi pe pășunile burlenesti, unde zmeii lui Gică vor mânca iarăși jar și o presă bine stimulată de mici impresari îi va vedea transferați pe sume umflate cu pompa la cluburi care nici nu au auzit de ei.
Dar adevărul , din păcate afirmat foarte rar, e cu totul altul 

  • Campioana nu s-a făcut de râs la Tiraspol după acest 0-3 cu Sheriff. Dimpotrivă, a arătat fața adevărată a fotbalului românesc. 
  • Minciuna este acasă, nu afară. Înapoi acasă, să continuăm minciuna! Că Farul produce jucători pentru echipa națională, că trebuie să avem răbdare și încredere. 
  • Farul nu s-a făcut de râs cu Sheriff, doar a reprezentat cu cinste fotbalul românesc. A fost ambasadoarea perfectă a acestui banc prost
E bine că Geambașu a pus degetul pe rană dar e rău ca de mâine se va uita și toată lumea ( inclusiv GSP ) se va întoarce la bancurile săptămânale, cu gigii autohtoni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu