luni, 31 iulie 2023

Patriarhia Română, despre marșul LGBTQI+ și contramanifestații : homosexualitatea a fost, este și va rămâne nefirească

  • „Stilul e omul. Creștinismul și Biserica evită cu discernământ ridicolul, grotescul, manifestările stridente și zgomotoase. Evident, homosexualitatea a fost, este și va rămâne ne-firească, fiind unul dintre păcatele (ratările) orientate împotriva firii omenești create de Dumnezeu cu un sens moral și spiritual profund. 
  • Ofensiva ideologiei pansexualiste/ lgbt-iste prin care noțiunile de „căsătorie” si „familie” sunt luate cu asalt, încercându-se forțarea lor și atașarea oficială de homosexualitate este și va fi totdeauna denunțată ferm de Biserica Ortodoxă. 
  • Întrucât căsătoria/ familia rezultată din ea este o instituție multimilenară care a fost rezervată dintotdeauna și în toate culturile lumii exclusiv unirii firești dintre un bărbat și o femeie, o instituție fondată pe rațiuni adânci, inclusiv înalt spirituale, legate de mersul omenirii înainte”
Cum ziceam, nu vă așteptați la altceva,  biserica nu va acepta niciodată ideile woke așa cum reiese foarte clar din comunicatul lui Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.
Homosexualitatea a existat , există si va exista întotdeauna dar ofensiva ei actuala nu va fi acceptată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu